V.l.n.r. Norbert Navis, Jenny Wissink en Ina Wensink, jubilarissen
V.l.n.r. Norbert Navis, Jenny Wissink en Ina Wensink, jubilarissen S.S.S. Irene

Leden in het zonnetje gezet bij S.S.S. Irene

Sport

LINTELO - Onlangs was het weer tijd voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering van S.S.S. Irene. Een stukje noodzakelijk, maar vooral ook leuk, want de vereniging had maar liefst zes leden die in het zonnetje gezet konden worden.

Jubilarissen
Dit jaar heeft de vereniging vier jubilarissen. Jenny Wissink is 25 jaar lid van de vereniging, Norbert Navis, Ina Wensink en Jolanda Albers zijn al 40 jaar lid van S.S.S. Irene. De leden werden naar voren geroepen en onder een applaus kregen zij een mooie bos bloemen en leuk pakketje van de vereniging, als dank voor hun jarenlange lidmaatschap.
Ook dit jaar werd een van de actieve leden weer extra in het zonnetje gezet. Dit jaar werd Eline Selman benoemd tot vrijwilliger van het jaar. Zij zet zich al een aantal jaar fanatiek in voor de vereniging. Zo geeft ze op de vrijdag avond dynamic tennis lessen aan de jeugd, is ze assistent bij het turnen en organiseert leuke jeugdactiviteiten als lid van de jeugdcommissie.

Erelid
De grootste verrassing van de avond was wel het benoemen van een nieuw erelid van S.S.S. Irene! Nietsvermoedend zat Henny Navis in de zaal. Haar zoon is namelijk een van de jubilarissen, heel logisch dus dat haar familie ook in de zaal aanwezig was.
Erelid wordt je niet zomaar. Als je als erelid wordt voorgedragen, heb je écht verschil gemaakt binnen de vereniging. Precies dat heeft Henny ook gedaan. Henny is een écht verenigingsmens, heeft zich vaak bij acties ingezet, heeft fanatiek geholpen bij de uitvoeringen, maar bovenal heeft zij aan de voet gestaan van het sportief wandelen binnen S.S.S. Irene. Zij heeft ervoor gezorgd dat deze destijds nieuwe discipline opgestart kon worden binnen S.S.S. Irene. Jaren lang is Henny hiervoor trainer geweest. Toen zij geen trainster mee was, heeft ze al die jaren fanatiek meegelopen en nog regelmatig ingevallen op momenten dat er geen leiding was. Daarom heeft S.S.S. Irene Henny met trots benoemd als erelid van de vereniging.

Eline Selman, vrijwilliger van het jaar
Henny Navis, erelid