Sfeerbeeld van het Fivaris Bovo Beachtoernooi 2023
Sfeerbeeld van het Fivaris Bovo Beachtoernooi 2023 PR Beachcommissie Bovo

Beachvolleybalveld klaar voor buitenseizoen

Sport

AALTEN - Voor de volleyballers en volleybalsters van Bovo betekent het voorjaar dat ze écht in hun element komen met hun hobby. De sporthal wordt namelijk verruild voor het beachvolleybalveld.

Voordat het zover is, moeten de handen echter even stevig uit de mouwen gestoken worden. Het immense afdekzeil moet van de reuzezandbak op Sportpark Zuid en de velden (palen, netten, belijning) moeten worden opgezet. Ieder jaar weer een stevige klus. Dit jaar extra stevig, want in het winterseizoen is de beachcommissie van de Aaltense volleybalclub bezig geweest met plannen voor uitbreiding van de beachvolleyballocatie. En dat is gelukt.
Vooral dankzij een geweldig succesvolle eerste editie van het Fivaris Bovo Beachtoernooi in 2023 heeft deze uitbreiding plaats kunnen vinden. Sinds deze zomer beschikt men over vier permanente professionele beachvolleybalvelden. En die staan inmiddels. Er kan dus naar hartelust gebeachvolleybald worden. Woensdag 1 mei bewees het vierde veld meteen z’n waarde want alle velden waren de gehele avond bezet en er werd door vele mensen gesport (overigens niet alleen op de beachvolleybalvelden; het wemelde van de sporters op het sportpark).
Ondertussen is de beachcommissie druk bezig met de organisatie van het tweede Fivaris Bovo Beachtoernooi op 6 én 7 juli aanstaande. Na het eerder genoemde succes van afgelopen jaar is besloten het toernooi dit jaar over twee dagen te spreiden. Meer informatie hierover is al te lezen op www.bovo-aalten.nl en via deze site zijn ook de beachvelden te reserveren (www.bovo-aalten.nl/beach) om zelf eens een balletje te slaan.

Sfeerbeeld van het Fivaris Bovo Beachtoernooi 2023

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant